Černožický kilometr oslavil šestačtyřicátiny!



Černožický kilometr oslavil šestačtyřicátiny!

V neděli 2. září 2018 se konal na Labi každoroční závod v rychlostní kanoistice. Na oslavu 46. narozenin „Černožického kilometru“ dorazil rekordní počet 412 kanoistů a kajakářů různých věkových kategorií z 27 oddílů z celé České republiky. Závodníci byli mohutně podporováni nejen jejich trenéry a rodinnými příslušníky, ale všechny sportovce dorazil pozdravit a vítězné poháry pro nejúspěšnější závodníky předat i bývalý reprezentant a účastník olympijských her Jiří Polívka.

Kromě tradičních závodů na tratích 200, 500, 1000 a 2000m si zejména ti nejmladší mohli v letošní sezóně poprvé zazávodit i ve čtyřkajaku, na kterém je přes rok minimálně příležitostí si tuto nejdelší rychlostní loď vyzkoušet. Medaile si v průběhu dne vybojovali i bývalí závodníci, jejichž potomci pokračují v rodinné tradici.

Jelikož na oslavě nesmí chybět dobré jídlo a pití, všichni účastníci si pochutnávali nejen na grilovaných kuřatech, ale i na všech dobrotách nabízených místní kantýnou.

Všem týmům děkujeme, že do Černožic dorazily a strávily s námi u vody příjemný den. Věříme, že se jim u nás líbilo a příští rok přijmou pozvání i na ročník sedmačtyřicátý.


Obec Černožice
www.cernozice.cz

 

V letošním roce nás opět podporuje Královéhradecký kraj

maxzoom-dvouradkove-color-rgb.jpeg

 

 

agentura_logo-p8upty0pah8ikjv5vx5rcofm1tmv14o2tb8w7tfu9s.png

Základní informace o kanoistice

Základní informace o rychlostní kanoistice.docx

Sponzoři 

Klenot_bar_jpg.jpg

 Výstřižek.PNG

LOGO_Josefovska_uzenina_s.r.o..png

Pavel Mihalo

Logo PINGU - CZ SW-BLACK-TRIcolor.jpg

w1400006030000_logo.jpg

bonex-cmyk2Jana.jpg

IDC food - barva.png

YourBody-logo.jpg

Návštěvnost stránek

030935