ZIMNÍ SOUSTŘEDĚNÍ BENECKO



ZIMNÍ SOUSTŘEDĚNÍ BENECKO

V třetím lednovém týdnu jsme se zúčastnili zimního soustředění na Benecku v hotelu Žalý. Na toto místo jsme vyjeli už po třetí po sobě. Spolu s námi první běžkařské kilometry v tomto roce najížděli závodníci ze Žamberka, Předměřic, Litovle,Olomouce a Sokola Pražského. Celkem nás bylo 44 z toho 34 dětí. Počasí nám opravdu přálo,sice mrzlo, ale sluníčko zimu kompenzovalo, byl to první týden, kdy byly opravdu ideální podmínky pro běžkování. Takže nám nebránilo nic v tom, abychom najezdili desítky, ty větší stovky kilometrů. Došlo i na bobování a výšlap na rozhlednu Žalý.

Týden uplynul jako voda, dětem se ani nechtělo domů. Na závěr soustředění jsme odjeli na závody do Deštného, kde se konala Vodácká 30, kterou loni obnovili vodáci z Pardubic.

Závodů se celkově zůčastnilo 92 vodáků z celé republiky.

Atmosféra byla výborná, taktéž naši závodníci, kteří si odvezli hned 3 medaile. 1. Místo Sabina Zimová, 2.místo Lucka Herzánová, 3.místo Anežka Hojná, na 5.místě skončila Maruška Kotěrová a na 6.místě Eliška Svobodová. Tyto děti jely vložený závod na 7km. Kompletní výsledky si můžete prohlídnout na http://kvt.pardubice.cz/v30. Fotky pak v naší galerii.


Obec Černožice
www.cernozice.cz

 

V letošním roce nás opět podporuje Královéhradecký kraj

maxzoom-dvouradkove-color-rgb.jpeg

 

 

agentura_logo-p8upty0pah8ikjv5vx5rcofm1tmv14o2tb8w7tfu9s.png

Základní informace o kanoistice

Základní informace o rychlostní kanoistice.docx

Sponzoři 

Klenot_bar_jpg.jpg

 Výstřižek.PNG

LOGO_Josefovska_uzenina_s.r.o..png

Pavel Mihalo

Logo PINGU - CZ SW-BLACK-TRIcolor.jpg

w1400006030000_logo.jpg

bonex-cmyk2Jana.jpg

IDC food - barva.png

YourBody-logo.jpg

Návštěvnost stránek

030944