Informace pro členy TJ



Na mimořádné valné hromadě spolku TJ Sokol Černožice dne 31. 10. 2015 byl schválen nový název spolku „TJ Černožice, z.s.“, byly přijaty nové stanovy spolku a byl zvolen výkonný výbor spolku.

Výkonný výbor informuje své stávající členy spolku i případné nové zájemce o členství, že v souladu s novými stanovami (viz část IV., písm. A) se může stát řádným členem TJ na základě svého rozhodnutí fyzický osoba nebo právnická osoba, která se ztotožňuje s účelem, hlavní činností TJ a hodlá se podílet na naplňování společných zájmů s ostatními členy TJ. O přijetí za řádného člena rozhoduje výkonný výbor na základě podané písemné přihlášky zájemce o členství.

Výkonný výbor na svém prvním zasedání v listopadu 2015 rozhodl, že písemnou přihlášku jsou povinni předat noví zájemci o členství, ale i stávající členové TJ. Přihlášky lze předat výkonnému výboru hromadně cestou cvičitelů nebo osobně tajemníkovi TJ.

Dále výkonný výbor informuje o tom, že byla schválena výše členských příspěvků na rok 2016. Příspěvky zůstávají ve stejné výši jako v roce 2015 (uveřejněno na vývěsce tělocvičny). Výbor upozorňuje na povinnost člena TJ (viz stanovy část IV., písm. B, bod 5) řádně a včas platit příslušné členské příspěvky, jakož i jiné poplatky související s řádným členstvím a činností v TJ.

 Tiskopis přihlášky je k vyzvednutí u jednotlivých cvičitelů nebo je zveřejněn na stránkách www.cernozice.cz/kanoistika a http://www.cernozice.cz/index.php?nid=7903&lid=cs&oid=1451904


Obec Černožice
www.cernozice.cz

 

V letošním roce nás opět podporuje Královéhradecký kraj

maxzoom-dvouradkove-color-rgb.jpeg

 

 

agentura_logo-p8upty0pah8ikjv5vx5rcofm1tmv14o2tb8w7tfu9s.png

Základní informace o kanoistice

Základní informace o rychlostní kanoistice.docx

Sponzoři 

Klenot_bar_jpg.jpg

 Výstřižek.PNG

LOGO_Josefovska_uzenina_s.r.o..png

Pavel Mihalo

Logo PINGU - CZ SW-BLACK-TRIcolor.jpg

w1400006030000_logo.jpg

bonex-cmyk2Jana.jpg

IDC food - barva.png

YourBody-logo.jpg

Návštěvnost stránek

030911